dinsdag 18 maart 2014

Parkbekleding

Over enkele dagen/weken is de bevalling voorzien! Zondag zetten we het park uit...
Ik maakte zelf de parkbekleding! Ik gebruikte paarse badstof en katoenen stof met een print, beiden gekocht op het stoffenspektakel een tijdje terug.De parkomranding kocht in op een tweedehandsbeurs en komt oorspronkelijk van de IKEA en was wit. Ik kleurde die in de wasmachine in het rood. 


Het park wordt wat opgevrolijkt met een zelfgemaakte uil, van Inge snuffel, die ik kreeg van mijn oudste Zus
Ook zij maakte een pop van Tante Hilde... 
De blauwe knuffel kreeg ik van mijn mama, het roodkapje kocht ik zelf... Het verlangen naar onze kleine meid wordt met de dag groter, spannender... Toch is het nog steeds niet te vatten welke impact het hele gebeuren precies zal hebben. In ieder geval denken we er klaar voor te zijn en zullen we alles op alles zetten om er het beste van te maken! 

Groetjes Jess Cee

6 opmerkingen:

Sheena zei

Wat een mooi park :-) Daar zal jullie dochtertje zich snel thuis in voelen! Geniet nog van de laatste zwangerschapsweken en vooral van de rust die je nu nog hebt ;-)

Jess Cee zei

Dank je! :-)

Mamadammeke zei

Je kan het je gewoon niet op voorhand indenken, welke impact haar komst zal hebben. Een allesoverheersende onvoorwaardelijke liefde vanwaar je nooit verwachtte dat ze bestond.

De martelaere Nathalie zei

Superleuk!!

Majella Vandeputte zei

Ik heb jou geselecteerd voor de Liebster Award... jouw blog verdient nog meer bekendheid. Kijk je even op mijn blog indien je wil meedoen?
merci
madebymazella

Jess Cee zei

Leuk! Bedankt! Ik bekijk direct je blog! Groetjes!